​Byggesagkyndig hjælper med energimærke, tilstandsrapport og elrapport

​Det er lovpligtigt at få udarbejdet et energimærke, når du sælger din ejendom. En tilstandsrapport og en elrapport er derimod et tilbud til dig som køber, så begge parter kender til eventuelle mangler ved huset og deres konsekvenser.

​Hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede stiller vi en professionel byggesagkyndig til rådighed til at hjælpe med bl.a. tilstandsrapport og energimærke. Vi holder til i Vanløse, hvor vi har mange kunder fra København og hele Nordsjælland.

​​

Tilstandsrapport og energimærke sikrer køber og sælger

En tilstandsrapport er sammen med elrapporten grundlag for den ejerskifteforsikring, der fritager sælger for det 10-årige ejeransvar – og som sikrer køber, at der er forsikringsdækning for skjulte skader på huset.

​Et energimærke klassificerer ejendommen fra A til G og indeholder forslag til eventuelle energibesparelser. Energimærket er lovpligtigt ved salg af ejendommen og skal foreligge, inden du sætter ejendommen til salg.

​Tilstandsrapport og energimærke udarbejdes af en byggesagkyndig i henhold til huseftersyns- og energimærkningsordningerne.

​​

Vi er uafhængige af ejerskifteforsikringsselskaberne og udarbejder vores rapporter personligt. Vi giver os desuden altid god tid til dialogen med kunden. Det kan virke indviklet at skulle bestille en rapport hos en byggesagkyndig, men vi lover dig, at det ikke er sværere end at bestille flyttemændene.​

boligejer.dk kan du læse mere om din ejendom samt salg og køb.

Vælg en uafhængig part​

Vi udarbejder energimærke og tilstandsrapport personligt uafhængigt af ejerskifteforsikringerne.

Bestilling og priser for tilstandsrapporter og energimærker

Herunder kan du se priser inkl. bestilling og udarbejdelse:

​​

  • Energimærke, tilstandsrapport og elrapport – kr. 8.950,00 inkl. moms, myndighedsgebyrer og kørsel
  • Tilstandsrapport og elrapport – kr. 6.400,00 inkl. moms, myndighedsgebyrer og kørsel

Bestilt enkeltvis gælder følgende priser:

  • ​Tilstandsrapport og energimærke – kr. 4.950,- pr. rapport inkl. moms, kørsel og myndighedsgebyrer
  • El-rapport – fra kr. 2.100,- inkl. moms, kørsel og myndighedsgebyr

Priserne gælder enfamiliehuse under 250 m2. For enfamiliehuse over 250 m2 udarbejdes individuelle tilbud baseret på ejendommens data.

​​

Ovennævnte priser gælder ikke for flerfamilieejendomme, ideelle anparter og ejerlejligheder med fælles vedligeholdelse. Her udarbejder vi tilbud baseret på ejendommens data.

​​

For sommerhuse under 90 m2 er prisen kr. 3.950,- for tilstandsrapport og kr. 1.800,- for el-rapport. Der udarbejdes ikke energimærke for sommerhuse.​

En sælgergennemgang koster 3.350,00 kr. inkl. moms og kørsel for halvanden times byggeteknisk gennemgang af en/tofamilieejendom på under 300 m2.

Et energimærke har en meget lang gyldighedsperiode, der er op til 10 år. En tilstandsrapport er kun gældende i 6 måneder. En genbesigtigelse inden for 6 måneder efter udløb af den første rapport koster kr. 3.750,- inkl. moms, kørsel og myndighedsgebyr. Du må gerne udsætte udarbejdelsen af tilstandsrapporten, til der kommer en seriøs køber.​

Tips når du skal sælge eller købe hus

Læs også her, hvis du vil forberede energimærkningen og huseftersynet bedst muligt.

​​

Sælgergennemgang

Vi udleverer ikke tilstandsrapportkladden, men tilbyder en sælgergennemgang, hvis du vil forberede dit hussalg i god tid. En sælgergennemgang er en byggeteknisk gennemgang af huset bl.a. med henblik på, hvilke skader det eventuelt vil kunne betale sig at udbedre, inden man får udarbejdet huseftersyn. Man vil også kunne få en idé om husets kvaliteter og potentiale ved en sælgergennemgang.​

​​

Snevejr?

En tilstandsrapport er ikke meget værd, hvis tag og fundament ikke kan besigtiges pga. snedække. Det vil i den situation altid være nødvendigt med en ekstra besigtigelse, så forbeholdet i tilstandsrapporten kan fjernes ved en revision. Vi tilbyder altid, at besigtigelsen kan flyttes til en anden dag med mere egnet vejr.

​​

Kontakt en lokal byggesagkyndig for at få en god pris

Du kan ringe på telefon 21 49 76 67 | 40 49 14 36 eller sende en mail til: arkitekt@olekjoelhede.dk, hvis du vil høre mere eller har spørgsmål. Det er desuden muligt at bestille et energimærke, en tilstandsrapport og/eller en elrapport hos en professionel byggesagkyndig. Du kan også benytte nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Uddannet arkitekt i 1984

Fra Kunstakademiets Arkitektskole, og har arbejdet med byggerådgivning som arkitekt for større rådgivningsfirmaer.

ISO-certificeret energikonsulent

Det betyder, at vi kan tilbyde både energirådgivning og udarbejde energimærker og energirammer.

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at udfylde formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kan også træffes på telefon:

21 49 76 67

40 49 14 36

Eller mail:

arkitekt@olekjoelhede.dk​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ARKITEKTFIRMAET OLE KJØLHEDE ApS

CVR: 31061369

​Ledagersti 15, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning