​​Bygningssagkyndig med en bred byggeteknisk viden

Leder du efter en dygtig og erfaren bygningssagkyndig, der kan tilbyde dig byggeteknisk rådgivning, og som kan hjælpe dig med alt fra energimærkning til tilstandsrapporter? Så er du kommet til det rette sted.

​​

Arkitekt MAA Ole Kjølhede er beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent og tilbyder forskellige former for byggeteknisk rådgivning til både boligejere og virksomheder samt udarbejder tilstandsrapporter og energimærker.

​​

Vores arkitektfirma holder til i Vanløse, men vi hjælper gerne kunder i hele København og Nordsjælland med at sikre, at de kommer trygt i mål med deres byggeprojekt eller køb af bolig.​

Du kan bruge byggeteknisk rådgivning ved byggeri og køb

​Vi kan tilbyde bygherrerådgivning i forbindelse med hovedentreprise og totalentreprise (nøglefærdigt hus). En rådgivende arkitekt kan varetage mange opgaver i forbindelse med byggeri og køb af bolig. Det kan for eksempel være opgaver som at udføre tilsyn, afholde byggemøder samt styre økonomien og håndværkerne alt afhængig af, hvilken entrepriseform der er tale om.

​​

En rådgivende arkitekt er et effektivt bindeled mellem håndværkere, myndighederne og dig som bygherre. Det seneste bygningsreglement BR 18 er meget proceduretungt, og de fleste kommuner anbefaler, at man allierer sig med en rådgiver, hvis man skal ansøge om en byggetilladelse. Her tilbyder de praktiserende arkitekter et såkaldt myndighedsprojekt, som omfatter udarbejdelse af relevante bygningstegninger med videre og sagsbehandling på bygogmiljoe.dk.

Ved køb og salg af hus udarbejder vi hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS energimærke og tilstandsrapport, og vi tilbyder også en købergennemgang af det nye hus sammen med en byggesagkyndig. På den måde kan du være tryg ved, at der ikke kommer til at være nogen store og skjulte udgifter forbundet med dit nye hus, og du kan være tryg ved dit køb.

​​Det kan især være en særlig stor fordel for førstegangskøbere, der aldrig før har prøvet at købe hus, og som måske ikke forstår, hvor store eller små skaderne i en tilstandsrapport er, hvordan de kan udbedres, og hvad en udbedring kan komme til at koste. Med vores køberrådgivning får du et godt overblik over eventuelle indsatsområder samt et tidsperspektiv for hvornår en eventuel udbedring bør ske.

​Føl dig sikker med en byggeteknisk rådgiver

Særligt som førstegangskøber, er en byggeteknisk rådgiver en god investering så man ikke havner i en uoverskuelig husfælde.

Læs mere om køberrådgivning

​Kontakt os og få rådgivning af en beskikket bygningssagkyndig

​Har du brug for at få kompetent rådgivning af en beskikket bygningssagkyndig, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores firma for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi tilbyder rådgivning og vejledning af en bygningssagkyndig og energikonsulent samt udarbejdelse af energimærke og tilstandsrapport til en rimelig pris.

​​

Du kan enten skrive til vores e-mail arkitekt@olekjoelhede.dk, hvis du foretrækker det, men du kan naturligvis også ringe til os på telefon 21 49 76 67 eller 40 49 14 36, hvis du hellere vil det. Vi står klar til at hjælpe dig.

Uddannet arkitekt i 1984

Fra Kunstakademiets Arkitektskole, og har arbejdet med byggerådgivning som arkitekt for større rådgivningsfirmaer.

ISO-certificeret energikonsulent

Det betyder, at vi kan tilbyde både energirådgivning og udarbejde energimærker og energirammer.

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at udfylde formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kan også træffes på telefon:

21 49 76 67

40 49 14 36

Eller mail:

arkitekt@olekjoelhede.dk​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ARKITEKTFIRMAET OLE KJØLHEDE ApS

CVR: 31061369

​Ledagersti 15, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning