Byggeteknisk viden hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS

Arkitekt MAA Ole Kjølhede er beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent og tilbyder forskellige former for byggeteknisk rådgivning til både boligejere og virksomheder og udarbejder tilstandsrapporter og energimærker.

Du kan bruge byggeteknisk rådgivning ved byggeri og køb

​Vi kan tilbyde bygherrerådgivning ved hovedentreprise og totalentreprise (nøglefærdigt hus). En rådgivende arkitekt kan udføre tilsyn, afholde byggemøder, styre økonomien og håndværkerne afhængig af, hvilken entrepriseform, der er tale om.

Det kan også være byggeteknisk rådgivning, hvor vi rådgiver om brug af AB 18 eller AB-Forbruger, således at du er sikret en gennemgang af byggearbejdet i flere faser, mens du tilbageholder en procentdel af håndværkerens betaling. En rådgivende arkitekt er et effektivt bindeled mellem håndværkere, myndighederne og dig som bygherre.

Ved køb og salg af hus udarbejder vi energimærke og tilstandsrapport og tilbyder købergennemgang af det nye hus.

​​

Ring for at høre, hvad vi kan tilbyde​

​Du er velkommen til at kontakte Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS for at få rådgivning af en erfaren beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent i Vanløse, København eller Nordsjælland.

Du kan skrive til os på arkitekt@olekjoelhede.dk, men du kan naturligvis også ringe til os på telefon 21 49 76 67 eller 40 49 14 36

Info​

Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS

CVR: 31061369

Kontakt

Telefon: 21 49 76 67 | 40 49 14 36

E-mail: arkitekt@olekjoelhede.dk