Energikonsulent ved nybyggeri og renovering

Arkitekt Ole Kjølhede ApS i Vanløse er ISO-certificeret energikonsulent. Det betyder, at vi kan tilbyde både energirådgivning og byggeteknisk rådgivning. Vi arbejder som energikonsulent for boligejere, boligforeninger, virksomheder og bygherrer i Nordsjælland og i Københavnsområdet.

Uafhængig energikonsulent

​Fordelene ved at benytte os som energikonsulent er, at vi udfører uafhængig energi-rådgivning. Vi har ingen tilknytning til håndværksmestre, energiselskaber eller  ejerskifte-forsikringsselskaber. Dermed kan du være sikker på, at du modtager en optimal, objektiv og professionel energirådgivning, hvor vi kun har kunden i fokus.

Vi har stor erfaring og ekspertise med både energimærkning og energirådgivning. Energimærket er lovpligtigt, når du skal sælge en ejendom, og det skal allerede foreligge, når du sætter ejendommen til salg. 

Det klassificerer ejendommen fra A til G og indeholder forslag til energibesparelser.

Du kan naturligvis også have gavn af en energikonsulent i forbindelse med renovering af din ejendom. Og det er vigtigt med professionel rådgivning, fordi moderne byggeri i større grad end tidligere kan få et dårligt indeklima med fugt og skimmelsvamp, hvis den bliver energioptimeret forkert.

Kontakt os gerne for at høre mere om energirådgivning

​Kontakt os gerne, hvis du ønsker energirådgivning af en energikonsulent. Ring på telefon 21 49 76 67, eller skriv på e-mail arkitekt@olekjoelhede.dk. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på rådgivning.

Info​

Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS

CVR: 31061369

Kontakt

Telefon: 21 49 76 67 | 40 49 14 36

E-mail: arkitekt@olekjoelhede.dk 

Adresse

Ledagersti 15

2720 Vanløse