​​Professionel og kompetent køberrådgivning

​Skal du købe ny bolig? Hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS er vi eksperter i køberrådgivning og vi står klar til at hjælpe dig med at forstå alle de komplicerede dele ved køb/salg af bolig. Vi holder til i Vanløse, men hjælper også kunder med køberrådgivning i København og hele Nordsjælland.

​En køberrådgivning er en mundtlig gennemgang af ejendommen af halvanden times varighed. Gennemgangen foretaget kun med hussælgerens accept, og der udarbejdes ikke skriftligt materiale uden hussælgerens accept.

​​

Når du køber fast ejendom, vil du typisk have fået udleveret en tilstandsrapport og et energimærke på ejendommen. Energimærket indeholder en standardiseret beregning af ejendommens energiforbrug og besparelsesforslag oplistet efter rentabilitet.

​Tilstandsrapporten er derimod kun tænkt som en skadesrapport for ejendommen, som den ser ud nu og her – et øjebliksbillede. 

Der er ikke forslag til, hvordan du udbedrer eventuelle mangler, prisoplysninger eller en vurdering af, i hvilket omfang ejendommen skal vedligeholdes i fremtiden.​

​Købergennemgang kan bruges som led i forhandlingerne med sælger

Ved en købergennemgang gennemgås bygningens konstruktioner og bygningsdele. Bygningsgennemgangen er ikke begrænset af huseftersynsordningens bestemmelser, men kan omfatte om- og tilbygningsmuligheder, drift og vedligehold samt andre relevante forhold. Du vil have mulighed for at gøre egne notater under gennemgangen.

En købergennemgang kan både bruges som led i forhandlingerne med sælger og som basis for dine dispositioner som køber og ny ejer.​

Gør boligkøbet ukompliceret

Med køberrådgivning får du hjælp til at forstå alle de komplicerede dele ved køb og salg af bolig.​

​Hvad koster køberrådgivning?

Pris for køberrådgivning inkluderer halvanden times rådgivning og ser sådan ud:

​​

  • Lejligheder under 90 m2 – kr. 2.500,- inkl. moms og kørsel
  • En/flerfamilieejendomme over 90 m2– kr. 3.350,- inkl. moms og kørsel

Notater, prisoverslag og lignende aftales og afregnes særskilt. Man skal i den forbindelse tænke på, at huset nok er til salg, men stadig har en ejer, som måske ikke er så glad for, at der cirkulerer skriftligt materiale, der eventuelt kan forringe ejendommens værdi.

Ring eller skriv for at høre mere om boligkøb

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil vide mere om køberrådgivning i f.eks. ejerlejlighed, andelslejlighed eller i forbindelse med forældrekøb. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.​

Kontakt os på telefon: 21 49 76 6740 49 14 36 eller mail: arkitekt@olekjoelhede.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Uddannet arkitekt i 1984

Fra Kunstakademiets Arkitektskole, og har arbejdet med byggerådgivning som arkitekt for større rådgivningsfirmaer.

ISO-certificeret energikonsulent

Det betyder, at vi kan tilbyde både energirådgivning og udarbejde energimærker og energirammer.

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at udfylde formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kan også træffes på telefon:

21 49 76 67

40 49 14 36

Eller mail:

arkitekt@olekjoelhede.dk​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ARKITEKTFIRMAET OLE KJØLHEDE ApS

CVR: 31061369

​Ledagersti 15, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning