Kontakt​

Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS

CVR: 31061369​

Tlf: 21 49 76 67 | 40 49 14 36

Email: arkitekt@olekjoelhede.dk 

Ledagersti 15
​2720 Vanløse

Professionel ansvarsforsikring i DANSKEARK/TRYG under police nr. 670.4.532. 64.359 med dækningssum 15 mio. kr. og dækningsområde i hele verden ekskl. USA/Canada. 

ISO 9001-certificeret til at udføre energimærkning af enfamilieejendomme af Byggeriets Kvalitetskontrol.

Energistyrelsen er ansvarlig myndighed for energimærkning. Styrelsen kan kontaktes på ens@ens.dk og telefon 33 92 67 00.

Persondatapolitik
I forbindelse med køb af ydelser hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS opsamles navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, så vi kan behandle den afgivne bestilling. Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS er ansvarlig for disse data.

Oplysningerne opbevares i 5 år, hvis vi har faktureret dig, jf. bogføringslovens regler om opbevaring af købsinformationer, og kan ikke slettes før. Arkitektfirmaet Ole Kølhede ApS videregiver ikke disse oplysninger til tredjemand uden kundens samtykke. Arkitektfirmaet Ole Kølhede ApS sælger ikke disse oplysninger til tredjeparter. 

Vi bruger din e-mailadresse til fremsendelse af tilbud, ordrebekræftelser og skriftlige ydelser samt nødvendig kommunikation i forbindelse med din bestilling eller rådgivningsaftale, herunder fremsendelse af kundetilfredshedsundersøgelse i henhold til den lovpligtige ISO 9001-certificering af virksomheder, der udfører energimærkning.

Håndtering af personfølsomme oplysninger i forbindelse med udarbejdelse af energimærkerapporter og tilstandsrapporter følger de til enhver tid gældende bestemmelser i energimærkningsordningen og huseftersynsordningen og rådgiveransvaret i øvrigt. Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS er databehandler af disse data, som opbevares i de respektive rapporters ansvarsperiode.

Vi benytter databehandlere, herunder udbydere af software, til bl.a. backup, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil i så fald blive overladt til tredjeparter, instrueret af os til at behandle dine personoplysninger på vores vegne. Databehandlerne behandler således ikke dine personoplysninger til andre formål end til opfyldelse af deres aftale med os. For energimærkerapporter og tilstandsrapporter gælder, at de opbevares af de respektive myndigheder, som er både dataansvarlige og databehandlere.

Du er til enhver tid velkommen til at få oplyst, hvilke persondata vi opbevarer i din sag hos os, og du kan få slettet oplysninger hos os, hvis de ikke længere er nødvendige for tekniske revisioner, klage- og regressager, regnskabsmæssige eller forsikringsmæssige forhold og lignende, der følger af bestemmelserne for energimærkningsordningen og huseftersynsordningen, årsregnskabsloven og rådgiveransvaret i øvrigt.

Hvis du bruger vores kontaktformular på hjemmesiden, vil vi have brug for dit navn, din e-mailadresse og telefonnummer, og hvilken ejendom, din henvendelse drejer sig om. Oplysningerne er nødvendige for at kunne besvare din henvendelse. Henvendelsen slettes, hvis den ikke fører til nogen bestilling eller aftale.

medlemslogo_farver_rgb

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Info​

Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS

CVR: 31061369

Kontakt

Telefon: 21 49 76 67 | 40 49 14 36

E-mail: arkitekt@olekjoelhede.dk