Projektering og styring af nybyggeri, ombygning og tilbygning

Hos Arkitektfirmaet Ole Kjølhede tilbyder vi byggeteknisk rådgivning, herunder projektering, for kunder i bl.a. Vanløse, København og hele Nordsjælland. 

Byggeteknisk rådgivning omfatter projektering og styring af nybyggeri, ombygning og tilbygning.

Hvad end du er selvbygger, skal have nyt bad, vil have en udestue der fungerer fornuftigt, skal have renoveret taget eller noget helt andet, kan du have gavn af at inddrage en arkitekt, der kan styre byggesagen og økonomien.

Hovedentreprise og totalentreprise

Når det kommer til projektering og byggestyring, inddeler vi i to dele: hovedentreprise og totalentreprise.

Større byggeprojekter – hovedentreprise

Der er flere faldgruber end man tror, når man som almindelig husejer eller boligforening går i gang med et større byggeri. Her er den rådgivende arkitekt et godt bindeled mellem håndværkerne, myndighederne og dig som bygherre.

Det vil som regel være mest praktisk at inddrage arkitekten, når projektet påbegyndes. Det kan ved mere ukomplicerede projekter også være en mulighed, at arkitekten alene medvirker, når det færdige projekt overdrages.

Nøglefærdigt hus – totalentreprise

Hvis du bygger nyt hus i totalentreprise, gælder særlige spilleregler. Du vil dog alligevel kunne have glæde af projektgranskning, tilsyn og arkitektens deltagelse ved afleveringsforretning. Ved projektsalg er det ofte en god idé at medbringe sin egen rådgiver/byggesagkyndig/bygningssagkyndig ved afleveringsforretningen.

Kontakt os for en konkret pris på projektering

Men hvad er projektering? Og er det muligt at få en konkret pris på alle installationer mm.? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til muligheder eller priser på projektering.

Kontakt os allerede i dag på telefon: 40 49 14 36 eller mail: arkitekt@olekjoelhede.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Info​

Arkitektfirmaet Ole Kjølhede ApS

CVR: 31061369

Kontakt

Telefon: 21 49 76 67 | 40 49 14 36

E-mail: arkitekt@olekjoelhede.dk